KOC HRANA

Povezujemo & sodelujemo

Povezovanje in sodelovanje - nova paradigma prihodnosti. Povezovanje je ključno za strateško naravnanost znotraj podjetja, saj omogoča razvoj, izmenjavo in nenehen pretok idej, razmišljanj in nenazadnje rešitev med posameznimi oddelki, sektorji, ali resorji v podjetju. Sodelovanje pa je tisti vezni člen, ki potem povezovanje v praksi uresniči in udejanji, dnevno in večplastno. 

Podjetja znotraj projekta KOC HRANA 2 si želijo in pozdravljajo sodelovanja, tako znotraj matičnih podjetij, kakor tudi med partnerji projekta.

V Koc HRANA 2 podpiramo takšna razmišljanja in v tej smeri smo storili že prve korake ter pripravljamo aktivnosti.


IZOBRAŽEVANJA IN USPOSABLJANJA S PODROČJA DIGITALNIH KOMPETENC

Najprej dve splošni spletni povezavi do kataloga ponudnikov DIH Slovenija - Digitalno inovacijsko stečišče Slovenije in Slovenskega podjetniškega sklada.

DIH Slovenija – Digitalno inovacijsko stečišče Slovenije

DIH Slovenija na enem mestu ponuja obsežen nabor ponudnikov za digitalizacijo in digitalno preobrazbo v Sloveniji. Podjetja lahko koristijo  vavčer za digitalizacijo, kadar je razpis/so razpisi odprt/i. Spodnji link je direktno usmerjen na katalog ponudnikov.

 DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE SLOVENIJE

Povezava na Slovenski podjetniški sklad, kjer najdete informacije o aktualnih razpisih.

SLOVENSKI PODJETNIŠKI SKLAD

NABOR PONUDNIKOV IZOBRAŽEVANJ/USPOSABLJANJ S PODROČJA DIGITALNIH KOMPETENC

priloženi datoteki (word) najdete osnovne predloge in neobvezujoči nabor različnih ponudnikov, ki ponujajo izobraževanja, seminarje, workshope, itd. s področja dviga digitalnih kompetenc podjetja. Do vseh ponudnikov pelje aktivna povezava na njihove spletne strani. Vsak ponudnik na svojem spletnem mestu predstavlja svojo ponudbo usposabljanj in seminarjev, s katero jamči svojo kakovost in kompetenco. 

NABOR PONUDNIKOV word <<


SEZNAM OSTALIH USPOSABLJANJ

    
 1. Tečaji tujih jezikov, ki so pripravljeni glede na izvozno usmerjenost podjetij  tečaji tujih jezikov.pdf

 
 2. Tečaji tujih jezikov  Karnion

 
 3. Agilia katalog izobraževanj  Agilia izobraževanja
 4.  InfoCenter katalog usposabljanj  Izobraževanje in usposabljanje