KOC HRANA
Akademija za embalažo 2.0 

 📌 8. - 23. marec 2022

Pripravlja se druga izvedba akademije- agroživilstva, kemije in papirne ter papirno predelovalne industrije.

Akademija za embalažo bo zajemala in se ukvarjala s tematikami od odgovornega, trajnostnega, do gospodarnega ter okolju, živilom in uporabnikom prijaznega razvoja na področju embalaže, ki prihaja v stik z živili. 

PROGRAM DOGODKA   PRIJAVA

PREDAVATELJI

1.dan Akademije za embalažo

 
 

2. dan Akademije za embalažo

       

3. dan Akademije za embalažo
 
 
 

4. dan Akademije za embalažo
   
 5. dan Akademije za embalažo
 
   


🎯  Sponzorski kotiček:

Podjetje DS Smith Slovenija d.o.o.

DS SMITH Slovenija je vodilno embalažno podjetje v Sloveniji, ki je del mednarodne skupine DS SMITH s sedežem v Londonu. V podjetju izdelujejo embalažo po meri strank, s poudarkom na trajnostni in krožni zasnovi embalaže v skladu z ekološkimi standardi.  V sodelovanju s poslovnimi partnerji razvijajo celostne trajnostne embalažne rešitve za izdelke hitre potrošnje, farmacevtsko, avtomobilsko, elektro in ostalo industrijo. Na slovenskem trgu se osredotočajo na embalažne inovacije za spletno prodajo. Letna realizacija podjetja znaša 83 milijonov €, izdelajo okrog  135 m2 embalaže, skupno pa je v podjetju zaposlenih 470 ljudi.

Podjetje bo na Akademiji za embalažo sodelovalo s predavanjem: "Izkušnje proizvajalca embalaže za stik z živili", ki ga bo izvedla gospa Sandra Lileg - vodja celovitega obvladovanja kakovosti v podjetju DS SMITH Slovenija, zadolžena za kakovost, sisteme in ekologijo. 


 


 


Podjetje Cetis Flex d.o.o.

CETIS FLEX je eno vodilnih evropskih tiskarskih podjetij, ki svojim uporabnikom ponuja inovativne, varne in okolju prijazne rešitve, s ciljem povečevati vrednost in prepoznavnost njihovih izdelkov. Podjetje je del Skupine CETIS in del mednarodne svetovalne in investicijske družbe MSIN, ki povezuje podjetja, ki tvorijo največjo embalažno-grafično skupino v Sloveniji. CETIS FLEX ponuja široko paleto izdelkov in rešitev: primarno embalažo (fleksibilno embalažo za neposreden stik z živili), sekundarno embalažo (sleeve, ovojne etikete, ter samolepilne in papirne etikete) ter različne rešitve za zaščito blagovnih znamk, za prehrambno industrijo, industrijo pijač ter farmacevtsko in kozmetično industrijo.