KOC HRANA
Akademija za embalažo, ki prihaja v stik z živili

 📌 18. maj  - 2. junij 2021 

Pripravlja se prva tovrstna akademija treh področij - agroživilstva, kemije in papirne ter papirno predelovalne industrije.

Akademija za embalažo bo zajemala in se ukvarjala s tematikami od odgovornega, trajnostnega, do gospodarnega ter okolju, živilom in uporabnikom prijaznega razvoja na področju embalaže, ki prihaja v stik z živili. 

PROGRAM DOGODKA   PRIJAVA

👨‍🦱 👩‍🦱 Predavatelji:

       
 
         
         
         
         
         

 


🎯  Sponzorski kotiček:

Glavni sponzor dogodka:

Podjetje  𝒯𝓇𝒾𝒸𝑜𝓇 𝓅𝓇𝑜𝒾𝓏𝓋𝑜𝒹𝓃𝒿𝒶, 𝓉𝓇𝑔𝑜𝓋𝒾𝓃𝒶, 𝓈𝓉𝑜𝓇𝒾𝓉𝓋𝑒, 𝒹.𝑜.𝑜.

Družba TRICOR se osredotoča na razvoj in izdelavo standardiziranih ter strankam prilagojenih rešitev za industrijsko in težko embalažo iz valovitega kartona. Prek hčerinske družbe TRANSCOR Logistics GmbH & Co. KG podjetje ponuja dodatne rešitve za skladiščenje in specializirane logistične rešitve. Podjetje svoje izdelke in storitve ponuja predvsem strankam iz avtomobilske, kemične, strojne in elektronske industrije po vsej Srednji Evropi. TRICOR Packaging & Logistics AG trenutno zaposluje več kot 900 redno zaposlenih. TRICOR Packaging & Logistics AG je član Skupine Rengo/Tri-Wall.  Kot del globalne skupine za proizvodnjo embalaže Rengo/Tri-Wall lahko zdaj z inovativnimi rešitvami za pakiranje skupaj zalagajo globalni trg embalaže – tako se portfelj izdelkov TRICOR dodatno razširja z rešitvami za pakiranje iz lesa, blaga, pene, jekla in plastike. Poleg tega ta združitev družbi TRICOR omogoča večjo prisotnost na mednarodnem trgu in še boljše storitve za naše stranke po vsem svetu. Kompetence podjetja TRICOR na področju industrijske embalaže in težkega valovitega kartona v povezavi z rešitvami za logistiko in avtomatizacijo, ki jih ponuja Skupina Rengo/Tri-Wall, predstavljajo na trgu edinstveno kombinacijo. To krepi njihov  položaj globalnega ponudnika v korist naših strank.POSLANSTVO DRUŽB TRI-WALL IN TRICOR. Tri-Wall in TRICOR si skupaj z razvojem in dobavo inovativnih rešitev pakiranja za segmente avtomobilske industrije, razsutega tovora in druge konstruktivne embalaže prizadevata postati vodilni svetovni dobaviteljici embalažnih rešitev iz industrijskega in težkega valovitega kartona, ki bi strankam zagotavljali najboljšo podporo, svojim delničarjem pa dodano vrednost s povečanjem donosnosti. 

    

V okviru Akademije za embalažo bosta vabljena gostujoča predavatelja Kaylee Meijer in Alain Tisma iz podjetja Halopack izvedla predstavitev z naslovom "Reinventing the future of packaging".

    

Kontakt podjetja: info@tricor.si.


Sponzor  1. reda:

Podjetje  𝓓𝓸𝓭𝓸𝓟𝓪𝓬𝓴 𝓭.𝓸.𝓸. 

Idealna embalaža za vaš produkt izdelana iz trajnostnih in biorazgradljivih materialov
V podjetju Dodopack so specializirani za razvoj embalaže. Pomagajo vam poiskati najbolj optimalno embalažo primerno za vaš izdelek in namen, ki ga želite doseči. Ker so okoljsko zavestni delamo z biorazgradljivimi in trajnostnimi reciklabilnimi materiali. Sodelujejo z večimi proizvajalci embalaže, ki so vsak strokovnjak v svojem segmentu. Z naborom večih proizvajalcev, lahko na enem mestu ponudijo rešitve za popolnoma vse vrste trajnostnih embalaž, ki jih končna stranka potrebuje. 
Glede na potrebe vašega produkta in blagovne znamke pripravijo idejne zasnove, izberejo najbolj primeren material, izrišejo, prototipirajo, stestirajo, pripravijo tehnično dokumentacijo, proizvedejo in po želji tudi dostavijo.
Poslanstvo Dodopacka je, da vašo embalažo naredijo iz trajnostnih in biorazgradljivih materialov ter na ta način dosežejo, da se v očeh vaših strank pokažete kot družbeno odgovorni in s tem dosežete prednost na trgovskih policah, kot tudi odrešite okolje nereciklabilnih embalažnih odpadkov.

V okviru Akademije za materiale, bo 2. junija 2021 potekalo sponzorsko predavanje z naslovom "Trajnostno oblikovanje embalaže"Predavanje bo izvedla gospa Andreja Pogačar, ki je strokovnjakinja na področju razvoja in oblikovanja trajnostne embalaže, magistrica industrijskega oblikovanja ter doktorska študentka iz področja trajnostne pametne embalaže.  Je tudi večkratno nagrajena in ima  desetletje delovnih izkušenj in več kot 200 uspešno zaključenimi projekti.